sponsor

sponsor

Slider

Video

Finans

Haber

Eğlence

Para Kazan

Oyun

Spor

Diriliş Ertuğrul Yeni Bölüm Fragmanı, Diriliş Ertuğrul 96.Bölümde Neler Yaşancak?, 96.Bölüm Fragramını Yayınlandımı?


Trt1'in vazgeçilmez ve reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm'ü geride bıraktık. Ertuğrul Bey obasına obası ise Ertuğrul beyine kavuştu. 
Ertuğrul bey obaya geliyor ve Dündar bey'in obasını satacağı haberini aldı ve hemen Alplerini alıp hanlı pazara gidip pazarın satılmasını engellemeye gider. 
Ertuğrul bey'in hanlı pazara geldiği haberi Saadettin ve Hades'e veriliyor. Sancar Ertuğrul beye kılıç savuruyor ve Ertuğrul bey kendini koruyor. 
96.Bölümde hanlı pazarda olaylar iyice kızışıyor. Dündar'ı karşına alan Ertuğrul bey Dündar'a sancak karşısında hesap soruyor. 
Bahadır bey Emir Saadettin huzuruna geliyor ve destur ver Ertuğrul'un kellesini alayım diyor. Hanlı pazarı kurtaran Ertuğrul bey obaya gidiyor ve Bizans'ın üzerine sefer yapılacağını söylüyor. 
Ertuğrul bey obaya dönerken karşısına bir kişi geliyor fakat yüzü tam görünmüyor. Ares tüm komutanlarını toplamış ve savaş hazırlığı yapıyor. 
Hades Ertuğrul bey'in kılıcını sinirden fırlatıyor. Ertuğrul bey emir Saadettinin giydirdiği kadılık kıyafetini giyiyor. 
Gayrı bu toprakların tek hakimi benimdir diyor. 
Sancar Ertuğrul beye kılıç çekip saldırdığı için büyük bir ihtimalle Ertuğrul bey'in kadılığını yapacağı mahkemede yargılanacak.
Yeni Bölüm 22 Kasım'da Heyecanla Bekliyoruz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL FRAGMAN :

«
İleri
Sonraki Kayıt
»
Geri
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın